Verwarming

Centrale verwarming is in ieder huis essentieel. Tegenwoordig zijn er veel verschillende opties voor een verwarmingsinstallatie. Welk type verwarming het meest geschikt is hangt van de situatie af: is het een bestaande woning of nieuwbouw? Wat zijn uw behoeftes? Wat is het meest duurzaam en kostenefficiënt?

Bij een verwarmingsinstallatie komt veel kijken. De belangrijkste keuze is die tussen een CV ketel of een warmtepomp. In nieuwe woningen moeten we gasloos bouwen, dus valt de keuze automatisch op een warmtepomp. In bestaande huizen is het afhankelijk van de situatie of een CV ketel vervangbaar is door een warmtepomp. Op de specifieke pagina’s leest u meer over CV ketels en warmtepompen. Daarnaast moeten we nadenken over andere aspecten van de verwarmingsinstallatie: radiatoren, wand- en/of vloerverwarming, luchtverwarming en stralingspanelen.

Voordat we een verwarmingsinstallatie realiseren, kijken we samen naar de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw situatie. Allerlei factoren zijn hierbij van invloed: bestaat uw woning uit grote ruimtes of kleine kamers? Werkt u veel thuis? Wilt u de woning snel kunnen verwarmen? En hoe goed is uw woning geïsoleerd? Door dit soort vragen te stellen komen we tot een optimale verwarmingsinstallatie voor uw situatie.

Iedere situatie is uniek, dus twijfel niet om contact met ons op te nemen!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?