Elektrotechniek

Wij ontwerpen, realiseren en beheren elektrotechnische installaties in allerlei soorten en maten. Onze elektriciens hebben uitgebreide kennis en ervaring, zodat wij kunnen voldoen aan de nieuwste standaarden en technieken. Uiteraard ontvangt u eerst een advies op maat. Wij vertalen uw wensen naar een elektrotechnische installatie die veilig is, een optimaal rendement levert en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Gebruiksgemak en duurzaamheid zijn hierin voor ons prioriteit. De elektra in een woning is bepalend voor de sfeer en leefbaarheid: waar komen de verlichting en de stopcontacten? Hoe kunnen we ons energieverbruik zo laag mogelijk houden? Hoe veel zonnepanelen kunnen wij kwijt en hebben we nodig?

Samen zoeken we naar de antwoorden op al uw elektrotechnische vragen. Naast de ‘typische’ elektra als stopcontacten en verlichting focussen wij ook op domotica (smart homes), krachtinstallaties, veiligheidsaarding, brandmeldings- en ontruimingsinstallaties, noodverlichting, inbraakbeveiliging, intercomsystemen, NEN3140 keuringen, reparatie van industriële machines en functioneren wij als technische dienst bij productiebedrijven en machinefabrieken.

Twijfelt u of we een elektravraagstuk voor u kunnen oplossen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?